Bemutatkozás

A legnagyobb fedett pálya budapesten

Magyarországon nincs más,

hasonló jellegű és méretű épület, amely a nyilvánosság számára nyitva állna, vagy akár kormányzati célokat szolgálna. Miután eljutott hozzám az az igény, hogy szükség lenne olyan nagyméretű, célzatosan épült CQB (épületharc) képzési intézményre, mint amilyet az Egyesült Államokban és az Egyesült Királyságban a különleges alakulatok használnak, megépítettük a többezer négyzetméteres Airsoft Arénát. Úgy terveztük meg, hogy még a legképzettebb kommandós számára is komoly kihívásokat tartogasson. Mégis a lényeg az, hogy ez az egyetlen ilyen típusú épület Közép- és Kelet-Európában.”

 Lee Neville Tattersall
 ex brit különleges katona (commando)

Mi az airsoft aréna?

A 2010. május 1-én megnyitott Airsoft Aréna szabadidős használatra és szakemberek (katonai, rend- és biztonságvédelmi) képzésére speciálisan kialakított fedett épület, amely mindenki számára nyitva áll.

Az Aréna – az Egyesült Államokban és az Egyesült Királyságban létezőkhöz hasonlóan – egy célzatosan kialakított kiképző és airsoft játékközpont. A különleges kialakítása révén, az audio és a vizuális technikák alkalmazásával növeli a résztvevők adrenalin szintjét a program során, amely segít az érzékeken uralkodni és a stresszt jobban kezelni. „Igazi kikapcsolódás!”

HÁTTÉR

Lee Neville Tattersall, az airsoft aréna alapítója a (brit) Királyi Haditengerészet Különleges Alakulatánál és az Egyesült Királyság Ejtőernyős Ezredében szolgált több, mint 13 évig. A kiképzések során felhasznált technikai elemeket építette bele a pályába. Aréna több olyan képzésnek is otthont ad, ahol speciális alakulatok tagjai képzik magukat tovább.

Az oldal tetejére