Privát játékok

Legénybúcsút, születésnapi bulit vagy más baráti összejövetelt szervez? A csapat eltölthet pár órát a speciálisan épített Arénában. Az instruktorok irányítása mellett valódi fegyverek szakasztott másaival a kézben foglalhatnak el egy épületet, vehetik fel a harcot a terroristákkal, vagy szabadíthatnak ki egy túszt, akár az igazi kommandósok! A program tartalmazza az alapvető fegyverhasználati oktatást, szituációk gyakorlását és kivitelezését, valamint különféle komplex és szórakoztató játékokat. Felszerelésbérlés esetén a program teljes idejére korlátlan számú lövedéket biztosítunk!

Az Airsoft Aréna csapatépítő programjain megmutatjuk azt, hogy hogyan dolgoznak együtt a bevetési alakulatok tagjai. A résztvevők a feladat végrehajtása során megtanulják, hogyan kezeljék a stresszt, hogyan uralkodjanak a reakcióikon és hogyan hajtsanak végre feladatokat közösen.
Ezek a különleges képességek és készségek a mindennapi élet és munka során is nagy segítséget nyújtanak.
Amennyiben tényleg valami extrém kihívást keres kollégáinak, kérje egyedi ajánlatunkat!

Kommandós felkészítés adunk, amiben megtanítjuk a fegyverkezelési alapokat, a taktikai mozgást (fedezék használat, mozgás csapatban, épületbe, szobába behatolás módjai, területek átkutatása), taktikai pajzs használatát, valamint hangsúlyt fektetünk a kommunikáció jelentőségére.

A felkészítést követően „éles” bevetésre küldjük a csapatokat, ahol begyakorolhatják a megszerzett tudást miközben egy jót játszanak.

A játékok alatt speciális hang és fényeffekteket alkalmazunk.

A küldetések során lehetőség van hang gránátok használatára is.

A játék végén csoportképeket készítünk a pályán, amelyet elküldünk a szervezőnek. (Esemény fotózás és videó készítés egyedi megegyezés alapján lehetséges.)

Az Airsoft Aréna legfeljebb 60 fő befogadására alkalmas, e feletti létszám esetén külsős pályánk lefoglalását javasoljuk.

Oktatás

Az airsoft iránt érdeklődnek, azoknak, akik most ismerkednek a sportággal és gyakorlottabb játékosoknak egyaránt ajánljuk képzéseinket, ahol személyre szabott támogatást tudunk nyújtani. Nyílt oktatási napunk a kedd, melyre várjuk bárki jelentkezését regisztrációs felületünkön. A program kezdete minden héten kedden este 18: 00 óra. (Részletek az állandó programok menüben!)

Időről időre szervezünk képzéseket külső helyszínen is.  A Buildingben szervezett képzéseinkre a Foglalási oldalon keresztül tudtok jelentkezni, érdemes figyelni a kiírásokat. 

Privát oktatásra egyéni időpont foglalása szükséges, minimum létszám 8 fő maximum létszám 20 fő. Tréningjeinken profi oktatók segítenek a kitűzött cél elérésében. 

Azok számára, akik nem rendelkeznek felszereléssel, de szívesen eljönnének egy tréningre, teljes felszerelést biztosítunk.