Állandó programjaink

Egész héten vár téged is az Aréna!

Nyílt játékainkra bárki jelentkezhet. Jöhetsz egyedül vagy barátokkal, ismerősökkel közösen. Ha nincs meg a privát játékhoz szükséges 10 fős létszám, vagy szeretnél rendszeresen játszani, új embereket megismerni, kikapcsolódni egy nehéz nap után, gyere hozzánk. A nyílt játékainkon való részvétel regisztrációhoz kötött. Kérjük, amennyiben szeretnél részt venni programjainkon, látogass el foglalási felületünkre. Nyílt játékaink létszámkorlátja maximum 30 fő. Belépőjegy: 5.500 Ft/fő saját felszereléssel, 9000 Ft/fő felszerelésbérléssel Játékidő 180 perc.

Kapunyitás 18:00 óra, tréning kezdés 19:00 óra. 

Miből áll a tréning: lőtechnika (jó és rossz oldal), szeletelés, épületbe való bejutás, terület átvizsgálás, stratégia kialakítása, tűzpárosban való mozgás, tűzcsoportban való mozgás, csoport irányítás, stb. Amennyiben nemrég kezdted a játékot, vagy csak szeretnéd tudásodat fejleszteni, akkor itt a helyed!

Ha szabad a szerda estéd és nincs programod, az Aréna egy remek lehetőség a munka utáni kikapcsolódásra! Kapunyitás 18:00 óra, játék kezdés 19:00 óra!

Minden csütörtök este várjuk a kezdő és gyakorló harcosokat is egy kis adrenalin bombára! Kapunyitás 18:00 óra, játék kezdés 19:00 óra!

Az egész hét levezetésére a legjobb nap a péntek! Ezért ilyenkor várunk titeket egy kiadós kardió programmal! Annak, aki tematikus játékokra (is) vágyik, érdemes figyelni kiírásainkat. Ezeken a napokon előfordulhatnak meglepetések! (Zombi, Freddy vs Jason stb.) Kapunyitás 18:00 óra, játék kezdés 19:00 óra !

Szombat délelötti játék

Jelenleg nem elérhető!

Novembertől – márciusig minden szombat délelőtt várjuk az airsoft szerelmeseit egy hatalmas csatára! Kapunyitás 18:00 óra, játék kezdés 19:00 óra!

road sign, roadsign, no-147409.jpg

A vasárnapi ebéd előtt érdemes elégetni pár kalóriát. Minden vasárnap délelőtt várunk egy hatalmas csatára! Kapunyitás 09:00 óra, játék kezdés 10:00 óra!

A játékokon mindenkinek be kell tartani az Arsoft Aréna szabályzatát. Kérjük, olvasd át alaposan, mielőtt ellátogatsz hozzánk.