Barion Pixel

Eseményről

01

Május 12

A területre való érkezés megkönnyítésére a gps-be üsd be: 46.481654, 20.075376 Ópusztaszer…. így biztosan megtalálsz bennünket. Ópusztaszerről ki lesz táblázva. Központi parkolóba fogtok érkezni. Innen lesztek kiszállítva a bázisokra.

Május 12-én 10:00 órától lehet a területre érkezni egészen 22:00 óráig!  13-án 06:00-08:00 óráig lehet belépni, utána zárnak a kapuk! Amennyiben megcsúszol vagy bármi közbe jön és nem tudsz a megadott időben érkezni a szervezőt keresd telefonon ( Airsoft Aréna vagy az ARAHSE  )!!!

 

A játék napján a helyszínen jegyet nem tudsz venni! Nem lesz lehetőség felszerelés bérlésre!

OFF ZONE terület csak a parkoló valamint a büfé területe! Nulladik napon semmilyen replikát nem vehetsz elő, nincs bemutató nincs simogatás –  „akksi és gázos tár sincs a pukkába, mér baj???” – mert meg van tiltva!!!  

Nulladik napon mindkét oldal saját maga építi meg HQ-ját és a külső fegyver raktárát. Az építéshez rendelkezésetekre fog állni faanyag, homokzsák, különböző takaróhálók. Gyalásót illetve az építés felgyorsításához szerszámokat hozzatok magatokkal. A HQ-nak tartalmaznia kell: parancsnoki központot, egészségügyi központot- innen tudtok majd vissza állni a játékba. Játék kezdésig a HQ területét elhagyni maximum 50 méteres sávban lehetséges!

Büfét és a parkolót a kijelölt úton tudjátok megközelíteni! Büfében sült hurka-kolbász, sültek, rántott sajt- rántott hús, sültkrumpli, lángos, szendvics, üdítő- stb. stb. A nulladik napon 22:00 óráig alkoholos italok- energia ital, kávé és rengeteg más is vár benneteket! Nulladik napon 22:00 óráig lehet alkoholos italt fogyasztani, kultúrált körülmények között. Azt a személyt aki a másikat zavarja valamint csutak részegre – szervező határozza meg az állapotod és nem Te vagy a haverod –  issza magát azonnali hatállyal kizárjuk a játékból.

Harcoló oldalak

A dresscode ellenőrizve lesz a játék teljes ideje alatt. Zéró toleranciát alkalmazunk. Aki nem tud megfelelni a szabályzatban előírt dresscode-nak, nem vehet részt a rendezvényen.

Keleti oldal

  • Az keleti oldalon viselhető minták: Green Moss, Partizan SS-Leto, Partizan Meduzza, Spectre, Digital Flora, A-Tacs fg., teljes Olive, Gorka egyenruhák. ( minden orosz minta ), Feket ruházat  ( tartalmazza a balck multicam ruhát )
  • Snipernek bármilyen ghillie engedélyezett
  • A nadrág és póló, zubbony, kabát mintázata megegyező kell legyen!
  • Fejfedő: Sisak, Bonnie kalap vagy kendő viselése kötelező ami megegyezik a ruházat mintázatával – színével!
  • Taktikai mellény: Egyszínű vagy a ruházattal megegyező mintázatú mellények viselése megengedett.

Nyugati oldal

  •  A Nyugati oldalon viselhető minták: DPM, Flectarn – desert is , Marpat, MTP, Multicam, Woodland, Snipernek bármilyen ghillie engedélyezett

  • A nadrág és póló, zubbony, kabát mintázata megegyező kell legyen! Fejfedő: Sisak  ruházattal egyező huzattal – Bonnie kalap vagy  baseball sapka – ruházattal egyező színvilág  -viselése kötelező.

  • Taktikai mellény: Egyszínű vagy a felsorolt színvilággal egyező  mintázatú kiegészítők viselése megengedett.

 

02

Másik oldal rádiójának zavarása, lehallgatása. Ezt egy alap feladathoz fogjuk kötni. Egy rádió állomást fogunk létrehozni. Aki ezt a területet és az állomást birtokolja, az lehallgathatja, zavarhatja a többiek csatornáit.

Játékról

A térségben hatalmas a feszültség. A Keleti oldal erőinek feltöltése befejeződött. A területre érkezett speciális alakulatok megkezdték az utak aláaknázását valamint a területen korábban elásott rakéták felderítését. Felderítőik folyamatosan küldik a területen mozgó szakadár valamint Nyugati oldal harcoló alakulatainak mozgását. Ennek tudatában rajtaütéseket szerveznek, vezetőket emelnek ki ( minden rajparancsnok illetve vezetői beosztásban szereplő játékos kap majd egy kártyát. Ezeket is gyűjteni kell az ellen oldalaknak. Vezetői kártyát csak bekísérés után adhatja át annak tulaja az ellen oldal vezetőjének! ). Tudomásukra jutó szállítmányokat és az azt kísérő vezetőket feltartóztatják, majd elfogják és kimenekítik a területről.
 
 Nyugati oldal is felvonultatta haderejét és demilitarizált területet hoznak létre. A korábbi Keleti oldal által birtokolt védelmi zónákat akna mentesítik valamint az elásott fegyverkészletet gyűjtik össze. Jelen területen egy olajfinomító működik még, ennek birtoklása a haderő mozgatásához elengedhetetlen. Csapataikat folyamatosan mozgatják, a Keleti oldal speciális erőinek felszámolására bevetik a SEAL csapatait.

Jelenleg senki földjén élők megpróbálnak mindkét fél felé kedvesen közeledni. Vezetésük mindent megtesz azért, hogy független maradjon, ezáltal összetűzésbe került politikailag már mindegyik féllel, a helyzet pattanásig feszült. Az itt harcolók feladata a térség védelme, az oda betörő külső erők visszaszorítása. Amennyiben bármilyen egyezség készül valamelyik irányban, a kapott utasításoknak megfelelően cselekszik. 

2023. május 13-án 10:00 órakor az oldal Pk kap egy borítékot, benne különféle utasításokkal. Igen, jelenleg egyik oldal vezetése sem tudja, hogy mit kell csinálni, mikor mire kell készülnie. ( Aki volt az elmúlt években annak nem lesz újdonság )  A két oldal, a játék során nincs kapcsolatban, nem lesz egyeztetve semmi!!! Rengeteg feladatot tartogatunk számotokra, közte az egyik, hogy fel kell deríteni a területet. Mindent magatoknak kell megszervezni és megszerezni! Rendelkezésetekre bocsátunk gépkocsikat, amiket a pályán helyezünk el.  Ellenséges erők azonosítása ( csapatok leírása- ruházat, felszerelés;  fényképek készítése ), ellenséges oldalt vezető személy beazonosítása ( fényképfelvétel készítése ) elfogása- kiszabadítása.

A játék során parancsnoki lánc van életben! Amit az oldal Pk valamint a megbízott szakasz- vagy rajparancsnok kiad utasítást, a legjobb tudásodnak megfelelően hajtsd végre! A játék során önálló pew pew nem lesz engedélyezve! Azon játékosokat akik a szabályokat nem tartják be, az oldal PK egyeztetve a szervezővel a játékból kizárhatja, haza küldheti! Azon játékost aki a játék során kirívó magatartást tanúsít valamint a játékban használt replikája kiugróan eltér az engedélyezett Joule értéktől azonnali hatállyal az oldal Pk valamint a szervező a játékból kizárhatja! Ebben az esetben plusz büntető perceket is össze szed az oldal, vagyis a visszaállási idő növekszik! Trusty-k lesznek bevezetve. Minden oldalon 10-10 személy kap erre felhatalmazást. Első sorban saját oldalukon tartanak rendet, de vitás esetekben döntenek. Szervezővel való egyeztetés során kizárhatnak játékosokat! ( pl.: nem megengedett, kultúrálatlan valamint sportszerűtlen viselkedés )

Fegyverraktár védelme nagyon fontos lesz, hiszen ennek felrobbantása esetén az ott tárolt eszközöket 2 órán keresztül nem lehet használni!!! Amennyiben az ellen oldal vezetését foglyul tudjátok ejteni és a saját HQ-ra sértetlenül el tudjátok szállítani extra jutalomban részesültök! Foglyot csak abban az esetben lehet ejteni, ha játékban van az illető!!!

A játék során dedikált rakéta és aknavető egységeket kell az oldal PK- nak szervezni. Csak és kizárólag ezen személyek használhatják a játék során rendelkezésetekre álló technikát!- persze azért, hogy legyen nálatok ilyen, meg kell küzdeni 😉 Rakétát csak is rakéta indító eszközből lehet működtetni!
Újdonság is lesz!
Pirotechnikus aki robbantásokat fog végrehajtani! ( Aki volt a Kabul az utolsó 12 óra játékon tudja miről beszélünk ) A játék során elműködtetett robbanások is „sérüléseket” okoznak. Tehát aki a robbanás közelében tartózkodik- taposó akna esetében 5m sugarú kör; – bomba esetén 15m sugarú körben halálos sebet kap a játékos, 10 perc kivérzés után rajszíntű a visszaállás.

Folyamatos játékra készüljetek, az erőtöket próbáljátok beosztani! Az éjszaka során éjjellátó, hőkamera használata engedélyezett! Realisztikus játékélményt szeretnénk nektek adni 🙂

MIVEL AZ ELMÚLT ÉVEKBEN SEM SIKERÜLT VÉGIG JÁTSZANI A NAPOT, ÚGY DÖNTÖTTÜNK, HOGY SZOMBATON 10:00- VASÁRNAP 02:00 LESZ JÁTÉK, MAJD VASÁRNAP 06:00-12:00-IG LESZ JÁTÉK.
 köztes időben fegyverszünet lesz, a játék szünetel.

Késelés:

Csak gumikéssel lehet végrehajtani, mellkason egy keresztet imitálva, vagy pedig nyakhoz érinteni. Nem szúrunk, ütünk valamint nem dobjuk a játék kést a másik felé!!! Azon játékost akit megkéselnek, hangosan nem jelzi, csak a 10 perc kivérzési idő után jelzi csapattársainak.
03
Gépkocsik használata
A szervező által biztosított járműveket csak szervező vezetheti! Azon harci járműveket amiket játékosok hoznak be csak Ők vezethetik! Ezen gépkocsikat feltartóztatni lehet, de rabolni nem! A kilőtt jármű utasai kivérzést követően nem vihetik magukkal a járművet, az ott marad, vissza kell majd szerezniük!