Barion Pixel

Eseményről

01

Május 24

A területre való érkezés megkönnyítésére a gps-be üsd be: Kiskunmajsa, GJ5G+RJ, 6120…. így biztosan megtalálsz bennünket. Központi parkolóba fogtok érkezni. Innen lesztek kiszállítva a bázisokra.

Május 24-én 12:00 órától lehet a területre érkezni egészen 22:00 óráig!  25–én 06:00-08:00 óráig lehet belépni, utána zárnak a kapuk! Amennyiben megcsúszol vagy bármi közbe jön és nem tudsz a megadott időben érkezni a szervezőt keresd telefonon ( Airsoft Aréna vagy az ARAHSE  )!!!

 

A játék napján a helyszínen jegyet nem tudsz venni! Nem lesz lehetőség felszerelés bérlésre!

Egy helyen lesz idén a parkoló a sátortábor, büfé! Ezen terület egésze OFF ZONE terület!!! Nulladik napon az előre kijelölt helyen szigorúan szervező jelenlétében lehet replikát belőni, cronózni! Nulladik napon mindkét oldal saját maga építi meg HQ-ját és a külső fegyver raktárát. Az építéshez rendelkezésetekre fog állni faanyag, homokzsák, különböző takaróhálók. Gyalásót illetve az építés felgyorsításához szerszámokat hozzatok magatokkal. A HQ-nak tartalmaznia kell: parancsnoki központot, egészségügyi központot- innen tudtok majd vissza állni a játékba. 

Büfében sült hurka-kolbász, sültek, rántott sajt- rántott hús, sültkrumpli, lángos, szendvics, üdítő- stb. stb. A nulladik napon 22:00 óráig alkoholos italok- energia ital, kávé és rengeteg más is vár benneteket! Nulladik napon 22:00 óráig lehet alkoholos italt fogyasztani, kultúrált körülmények között. Azt a személyt aki a másikat zavarja valamint csutak részegre – szervező határozza meg az állapotod és nem Te vagy a haverod –  issza magát azonnali hatállyal kizárjuk a játékból!

Harcoló oldalak

A dresscode ellenőrizve lesz a játék teljes ideje alatt. Amennyiben a ruházatok nagyon egybe olvadnak karszalag kerül bevezetésre. Keleti oldal piros, nyugati oldal kék szalagot fog viselni- szalagokat hozzatok magatokkal. Ghillie-t viselő játékosoknak a szalag viselése kötelező!

Keleti oldal

  • Az keleti oldalon viselhető minták: Minden keleti minta engedélyezett! Green Moss, Partizan SS-Leto, Partizan Meduzza, Spectre, Digital Flora, A-Tacs fg., teljes Olive, Gorka egyenruhák, Fekete ruházat  ( tartalmazza a balck multicam ruhát ) idén a magyar BOCI minta is bekerül a kalapba. 
  • Ghillie-t viselő játékosoknak – piros jelző szalag viselése kötelező
  • A nadrág és póló, zubbony, kabát mintázata megegyező kell legyen!
  • Fejfedő: Sisak, Bonnie kalap, baseball sapka vagy kendő viselése kötelező ami megegyezik a ruházat mintázatával – színével!
  • Taktikai mellény: Egyszínű ( fekete- olive- tan ) vagy a ruházattal megegyező mintázatú mellények viselése megengedett.

Nyugati oldal

  •  A Nyugati oldalon viselhető minták: DPM, Flectarn – desert is , Marpat, MTP, Multicam, Woodland, Snipernek bármilyen ghillie engedélyezett –  jelölő szalag viselése kötelező
  • Ghillie-t viselő játékosoknak kék jelőlő szalag viselése kötelező!
  • A nadrág és póló, zubbony, kabát mintázata megegyező kell legyen! Fejfedő: Sisak  ruházattal egyező huzattal – Bonnie kalap vagy  baseball sapka – ruházattal egyező színvilág  -viselése kötelező.
  • Taktikai mellény: Egyszínű ( olive- fekete – tan ) vagy a felsorolt színvilággal egyező  mintázatú kiegészítők viselése megengedett.
02

Másik oldal rádiójának zavarása, lehallgatása. Ezt egy alap feladathoz fogjuk kötni. Egy rádió állomást fogunk létrehozni. Aki ezt a területet és az állomást birtokolja, az lehallgathatja, zavarhatja a többiek csatornáit.

Játékról

Alap történeti információ:
 
2024 május 23-án a Keleti szövetség hadvezetése meghatározó erőfölényük kiaknázásával olyan területre szorította be a Nyugati erőket, ahol csapataikat előnyben érezhetik. Droszláv sztyeppéi és erdői választják el egymástól a két sereget. Május 24- én az esti órákban a nyugati erőket légi úton támogatják utánpótlással. Több  légi jármű meghatározó dokumentumokat, hadi anyagokat dobott le, de az erős szél miatt a kijelölt területen kívül landoltak…
 
Alekszej Zsamnov a második század parancsnoka május 24-én 2345 órakor azonnali eligazítást tart:
„Ilja, a baltikumból érkező felderítőkkel a dimbes-dombos területen ássák be magukat, az utakat kezdjék meg elaknásítani! Kudljov, a kozák erőkkel megerősített második szakasszal foglalják el az erdőt és lesállásokat hozzanak létre! A Nyugati erőknek utánpótlást dobtak le erre a területre – mutatja a térképen a körülötte állóknak. Szerencsére borzalmas idő van odakint, így senki sem tudja mi hova esett le. Keressék meg, nem kerülhet a Nyugatiak kezére! Amennyiben nem tudják beszállítani úgy helyben robbantsák fel! Indulás holnap 1000 órakor! Lelépni!”
 
 
2024. május 24-én 2200 órakora Mike Modano a Nyugati North Stars század parancsnoka kiadta az utasítást:
„Tudom iszonyat időjárás van odakint, de a légitámogatást már régen elindították számunkra. A rádió összeköttetés megszakadt, a kapott koordinátákra remélhetőleg megérkezik az utánpótlás. Jelenleg Denis Houf információi alapján holnap 1000 óráig tart ez a katasztrófális időjárás. Jennings, ettől függetlenül ahogy lehetőség adódik drónokkal kezdjék meg a ledobott objektumok helyének beazonosítását! Murray százados, a rangerekkel vesse be magát az erdőbe és űzze ki onnan a vörösöket! Az erdő stratégiailag itt a legfontosabb terület! Lelépni!”
 
 2024. május 25-én 10:00 órakor az oldal Pk kap egy borítékot, benne különféle utasításokkal. Igen, jelenleg egyik oldal vezetése sem tudja, hogy mit kell csinálni, mikor mire kell készülnie. ( Aki volt az elmúlt években annak nem lesz újdonság )  A két oldal, a játék során nincs kapcsolatban, nem lesz egyeztetve semmi!!! Rengeteg feladatot tartogatunk számotokra, közte az egyik, hogy fel kell deríteni a területet. Mindent magatoknak kell megszervezni és megszerezni! Rendelkezésetekre bocsátunk gépkocsikat, amiket a pályán helyezünk el.  

A játék során parancsnoki lánc van életben! Amit az oldal Pk valamint a megbízott szakasz- vagy rajparancsnok kiad utasítást, a legjobb tudásodnak megfelelően hajtsd végre! A játék során önálló pew pew nem lesz engedélyezve! Azon játékosokat akik a szabályokat nem tartják be, az oldal PK egyeztetve a szervezővel a játékból kizárhatja, haza küldheti! Azon játékost aki a játék során kirívó magatartást tanúsít valamint a játékban használt replikája kiugróan eltér az engedélyezett Joule értéktől azonnali hatállyal az oldal Pk valamint a szervező a játékból kizárhatja! Ebben az esetben plusz büntető perceket is össze szed az oldal, vagyis a visszaállási idő növekszik! Trusty-k lesznek bevezetve. Minden oldalon 10-10 személy kap erre felhatalmazást. Első sorban saját oldalukon tartanak rendet, de vitás esetekben döntenek. Szervezővel való egyeztetés során kizárhatnak játékosokat! ( pl.: nem megengedett, kultúrálatlan valamint sportszerűtlen viselkedés )

Fegyverraktár védelme nagyon fontos lesz, hiszen ennek felrobbantása esetén az ott tárolt eszközöket 2 órán keresztül nem lehet használni!!! Amennyiben az ellen oldal vezetését foglyul tudjátok ejteni és a saját HQ-ra sértetlenül el tudjátok szállítani extra jutalomban részesültök! Foglyot csak abban az esetben lehet ejteni, ha játékban van az illető!!! Fogoly maximum 30 percet tölthet fogságban!

A játék során dedikált rakéta és aknavető egységeket kell az oldal PK- nak szervezni. Csak és kizárólag ezen személyek használhatják a játék során rendelkezésetekre álló technikát!- persze azért, hogy legyen nálatok ilyen, meg kell küzdeni. Rakétát csak is rakéta indító eszközből lehet működtetni!

Újdonság is lesz!
Pirotechnikus aki robbantásokat fog végrehajtani! ( Aki volt a Kabul az utolsó 12 óra játékon tudja miről beszélünk ) A játék során elműködtetett robbanások is „sérüléseket” okoznak! Tehát aki a robbanás közelében tartózkodik- taposó akna esetében 5m sugarú kör; – bomba esetén 15m sugarú körben halálos sebet kap a játékos, 10 perc kivérzés után rajszíntű a visszaállás.

Folyamatos játékra készüljetek, az erőtöket próbáljátok beosztani! Az éjszaka során éjjellátó, hőkamera használata engedélyezett! Realisztikus játékélményt szeretnénk nektek adni.

Az idei évben, a korábbi játékok tapasztalatait figyelembe véve  SZOMBATON 10:00-24:00-ig, VASÁRNAP pedig 08:00-14:00-ig LESZ JÁTÉK.
 köztes időben fegyverszünet lesz, a játék szünetel.

Természetesen, ha megfelelő létszám marad a játékban, nem állunk le!!! Mivel ebben az évben a pálya egész területe ingame, így folyamatosan tudunk Veletek foglalkozni!

Késelés:

Csak gumikéssel lehet végrehajtani, mellkason egy keresztet imitálva, vagy pedig nyakhoz érinteni. Nem szúrunk, ütünk valamint nem dobjuk a játék kést a másik felé!!! Azon játékost akit megkéselnek, hangosan nem jelzi, csak a 10 perc kivérzési idő után jelzi csapattársainak.
03
Gépkocsik használata
A szervező által biztosított járműveket csak szervező vezetheti! Azon harci járműveket amiket játékosok hoznak be csak Ők vezethetik! Ezen gépkocsikat feltartóztatni lehet, de rabolni nem! A kilőtt jármű utasai kivérzést követően nem vihetik magukkal a járművet, az ott marad, vissza kell majd szerezniük!