GYIK

Nyílt játékainkon 16 éves kortól szülői igazolással lehet részt venni. 14 éves kortól csak akkor engedünk be, ha már rendelkezel saját felszereléssel és a szülő/gondviselő is részt vesz a játékon, játékosként. 14 éves kor alatti gyerek nem vehet részt nyílt játékon.  

Privát játékainkon nincs életkori megkötés, de javasoljuk, hogy 12 éves kor alatt ne szervezzenek airsoft játékot.  

Ha privát játékot foglalsz, a minimum játékoslétszám 10 fő. Tehát ha 10 főnél kisebb létszámmal jöttök a 10 főre jutó összeget akkor is ki kell fizetnetek!  

Nyílt játékaink időpontja elérhetőek a weboldalunkon az Állandó programjaink/Foglalás menüpontban. Jelentkezni a regisztrációs oldalon tudsz neved, email címed és telefonszámod megadásával. Jelentkezni mindig csak az adott helyek függvényében lehet. Ha betelt, keress egy másik időpontot, ami számodra megfelelő. 

Nyílt játékainkon bárki részt vehet egyedül vagy akár barátokkal együtt is. Minden esetben az összes résztvevőnek egyénileg jelentkeznie kell a játék foglalási oldalán. 

Igen. Ha 24 órával a játék kezdete előtt már tudod, hogy nem jössz, törölheted te magad is a jelentkezésedet. A tőlünk kapott emailben van egy link, azon keresztül tudod módosítani a regisztrációdat. Ha a játék napján derül ki, hogy közbejött valami, telefonon és emailben tudod lemondani a részvételedet.  

Lemondási szabályzatunk és az ÁSZF is részletesen leírja melyek a lemondás feltételei. Ha jelentkeztél játékra és nem jöttél el, akkor a játék árát ki kell fizetned, hiszen más elől vetted el a helyet. A játék árának kifizetéséig nem jöhetsz hozzánk más játékra sem az Arénába. Ezt nagyon szigorúan vesszük, hiszen játékainkra várólisták vannak.  

Az airsoft programok aktuális árairól az „Árak” menüpontban találsz részletes tájékoztatást. 

Ha tőlünk bérled a felszerelést, akkor fegyvert, kesztyűt, arcvédőt (Paintball maszkot kaptok, ami mögé a szemüveg is simán befér), és balaklavát, valamint overált és mellényt kapsz. (Az overál és mellény nem kötelező, de kérheted!) A játék ideje alatt elhasznált lőszer benne van a játék árában.  

Nyílt játék esetében a kapunyitás mindig a játék kezdete előtt 1 órával van, érkezni pedig legkésőbb a játék kezdete előtt fél órával szükséges. (Példa: Játékkezdés 19:00, kapunyitás 18: 00, legkésőbbi érkezés 18: 30) Aki késik annak 500.-ft késési díjat kell fizetnie! Ha látod, hogy késel akkor telefonálj, ez esetben nincs büntetés.

Bármikor előfordulhat, hogy nem fogsz odaérni, ilyen esetben kérjük, hogy előzetesen jelezd a késést telefonon. Amennyiben ezt nem jelzed, úgy óra 30 után 500 forint felárat(pótdíjat) kell majd fizetned. Ezt azért vezettük be, mert a többi játékos cronozását, a játék elindítását késlelteted.   

Javasoljuk a kényelmes és réteges öltözködést és sportcipő vagy bakancs viselését.  

Igen, tudunk biztosítani öltöző helységet, ahol a cuccaidat is ott tudod hagyni.  

Igen. Akkumulátorokat, egyéb kiegészítőket kérhetsz tőlünk a játéklmény javításáért, ezeknek a bérleti díja az adott kiegészítő típusától függ. Tracer, dot stb.  

Elektromos gépkarabélyok: M4, G36, AK, MK 18

A csarnok az Ikarusz park területén belül található. A cím Arany János u. 53, 1165. Csak az Arany János utca felől tudsz behajtani. Behajtás után haladj tovább egyenesen és a legutolsó jobbra kanyarodási lehetőségnél fordulj be. Innen már látod az Aréna bejáratát balkéz felől.