csapatépítés

csapatépítő kicsit másképp...

Az Airsoft Aréna csapatépítő programjain megmutatjuk azt, hogyan dolgoznak együtt bevetési alakulatok tagjai. Bevezetést adunk a harctér pszichológiájának világába. A résztvevők a feladat végrehajtása során megtanulják, hogyan kezeljék a stresszt, és hogyan uralkodjanak a reakcióikon.

Ezek a különleges képességek és tudatállapot a harcmezőn jelenthetik a különbséget élet és halál között, de a mindennapi élet és munka során is nagy segítséget nyújtanak. Lehetőség van egyszerre több instruktorral való tréningre is, ebben az esetben a csapatokat a képzéstől kezdve a játék során is mint csapattárs segítik!

Amennyiben tényleg valami extrém kihívást keres kollégáinak, kérje egyedi ajánlatunkat az alábbi lehetőségre:

A kommandós felkészítés adunk amiben megtanítunk benneteket a fegyverkezelési alapokra, taktikai mozgásra (fedezék használat, mozgás csapatban, épületbe, szobába behatolás módjai, területek átkutatása ), taktikai pajzs használatára, valamint a kommunikáció jelentőségére.

A felkészítést követően különféle extrém körülményekben lesz része csapatodnak. Itt nem egymás ellen kell felvenni a harcot, hanem speciális kiképzésen átesett katonákkal 🙂

Az Aréna speciális hang és fényeffektekkel rendelkezik, a küldetések során hang gránátokat is használunk.

Nagy létszámú és akár több napos rendezvények lebonyolítását is vállaljuk. A csapatépítésről lehetősége van kis videó összeállítást is kérni.

A programokat nem kizárólag az Airsoft Arénában, hanem igény esetén külső helyszíneken is megrendezzük.

Az oldal tetejére