Bemutatkozás

A legnagyobb fedett pálya budapesten

Magyarországon nincs más,

hasonló jellegű és méretű épület, amely a nyilvánosság számára nyitva állna, vagy akár kormányzati célokat szolgálna. Az eredeti elképzeléssel az Aréna azt a hiánypótló igényt szolgálja ki, hogy legyen egy nagyméretű, célzatosan épült CQB (épületharc) intézmény,  mint amilyet az Egyesült Államokban és az Egyesült Királyságban a különleges alakulatok használnak. Ennek szellemében épült meg a több ezer négyzetméteres Airsoft Aréna. Úgy terveztük meg, hogy még a legképzettebb kommandós számára is komoly kihívásokat tartogasson és ennek fenntartására időről időre átépítjük a pályát. Mégis a lényeg az, hogy ez az egyetlen ilyen típusú épület Közép- és Kelet-Európában.

 

Mi az airsoft aréna?

A 2010. május 1-én megnyitott Airsoft Aréna szabadidős használatra és szakemberek (katonai, rend- és biztonságvédelmi) képzésére speciálisan kialakított fedett épület, amely mindenki számára nyitva áll.

Az Aréna – az Egyesült Államokban és az Egyesült Királyságban létezőkhöz hasonlóan – egy célzatosan kialakított kiképző és airsoft játékközpont. A különleges kialakítása révén, az audio és a vizuális technikák alkalmazásával növeli a résztvevők adrenalin szintjét a program során, amely segít az érzékeken uralkodni és a stresszt jobban kezelni. „Igazi kikapcsolódás!”

HÁTTÉR

Az Arénát olyan szakemberek hozták létre és üzemeltetik, akik több 10 éves katonai- és rendőri háttérrel rendelkeznek. Rendszeresen vettek részt katonai akciókban, és irányítottak rendőrségi rajtaütéseket.  A pálya kialakítása során  hasonlóan  nyugat-európai társaihoz arra törekedtek, hogy a valós életben előforduló szituációk begyakorlására alkalmas tereket alakítsanak ki, amely nem csak szakmai képzésekre biztosít teret, de lehetőséget nyújt a civil lakosság számára is arra, hogy belebújhassanak a katonák, kommandósok szerepébe. 

Az oldal tetejére

SPORTOLÁS AZ AIRSOFT ARÉNÁBAN

A Magyar Kormány 170/2020. (IV. 30.) számú rendelete, valamint a Kormányinfótól kért állásfoglalás alapján május 4-től az Airsoft Arena újra kinyitja kapuit. Várunk benneteket!

Játékokon való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött! Privát játék foglalása: 06 20 247 7638

 Néhány plusz szabályt bevezetünk annak érdekében, hogy vigyázzunk az egészségünkre, és egymásra. Ezek a következők:

  • Az Aréna bejáratánál kihelyezett kézfertőtlenítő használata kötelező belépéskor.
  • A közösségi térben is kérjük az orr és a száj eltakarását maszkkal, kendővel.
  • A közösségi térben kérjük, hogy tartsátok az egy – másfél méteres távolságot egymástól.
  • Az általunk biztosított eszközöket és a közösségi tereket a játékok között is fertőtlenítjük.

Kérünk benneteket, hogy a visszatérést mindenki felelősen kezelje, ha bármilyen, a koronavírusra jellemző tüneteket észlel magán, maradjon otthon.