Csapatépítés, legénybúcsú, CQB,

Csapatépítés

Az Airsoft Aréna csapatépítő programjain megmutatjuk azt, hogyan dolgoznak együtt az elit alakulat tagjai. Bevezetést adunk a harctér pszichológiájának világába. A résztvevők a feladat végrehajtása során megtanulják, hogyan kezeljék a stresszt, és hogyan uralkodjanak a reakcióikon. Ezek a különleges képességek és tudatállapot a harcmezőn a különbséget jelenthetik élet és halál között, de a mindennapi élet és munka során is nagy segítséget nyújtanak. Lehetőség van egyszerre több instruktorral való tréningre is, ebben az esetben a csapatokat a képzéstől kezdve a játék során is mint csapattárs segítik!

Nagy létszámú és akár több napos rendezvények lebonyolítását is vállaljuk.

A programokat nem kizárólag az Airsoft Arénában, hanem igény esetén külső helyszíneken is megrendezzük.

Legénybúcsú és más baráti rendezvények

Legénybúcsút, születésnapi bulit vagy más baráti összejövetelt szervez? A csapat eltölthet pár órát egy brit ex-kommandóssal és a magyar kollégáival, akiktől a résztvevők sokat tanulhatnak. Az instruktorok személyre szabott képzést tartanak: a csapat tagjai fekete overallban, maszkban és a valódi fegyverek szakasztott másaival a kézben foglalhatnak el egy épületet, vehetik fel a harcot a terroristákkal, vagy szabadíthatnak ki egy túszt akár az igazi kommandósok!

 A képzéssel kombinált játék program tartalmazza az alapvető kommandós, épületharc elemeinek oktatását, különféle szituációk gyakorlását és kivitelezését (pl.: túszszabadítás), valamint különféle komplex és szórakoztató játékokat. A feladatok végrehajtásához elengedhetetlen az állandó és tudatos kommunikáció, a csapatmunka és a részfeladatok elosztása.

Amennyiben a társaság csak játszani szeretne, természetesen az is megoldható.

Felszerelésbérlés esetén korlátlan számú lövedéket biztosítunk.

Legénybúcsúk alkalmával nagy sikere szokott lenni a "pikáns túszszabadítás" extra programnak.

Airsoft CQB

A háborús övezetekben és a kiképzéseken szerzett tapasztalatot felhasználtuk a CQB játékok széles tárházának kialakításánál.
Az Aréna arra törekedett mind a kialakításnál, mind a játékoknál, hogy a résztvevőknek minden pillanatban maximálisan oda kell figyelniük. A csarnokunkat különböző bevetési egységek is használják. Több épület, szoba került megépítésre amit folyamatosan alakítgatunk.

 

 

Oktatás

Airsoft csapatoknak személyre szabott képzést tartunk. A legfeljebb 20 fős csapatok számára profi oktatók segítenek a kitűzött cél elérésében.

Catering

Igény esetén a rendezvényeken különféle étel illetve italfogyasztást tartalmazó csomagból is lehet választani.

 

 

UA-15849741-1