Csapatépítés, legénybúcsú, CQB, Lézerharc

Csapatépítés

Az Airsoft Aréna csapatépítő programjain megmutatjuk azt, hogyan dolgoznak együtt az elit alakulat tagjai. Bevezetést adunk a harctér pszichológiájának világába. A résztvevők a feladat végrehajtása során megtanulják, hogyan kezeljék a stresszt, és hogyan uralkodjanak a reakcióikon. Ezek a különleges képességek és tudatállapot a harcmezőn a különbséget jelenthetik élet és halál között, de a mindennapi élet és munka során is nagy segítséget nyújtanak.

Nagy létszámú és akár több napos rendezvények lebonyolítását is vállaljuk.

A programokat nem kizárólag az Airsoft Arénában, hanem igény esetén külső helyszíneken is megrendezzük.

Legénybúcsú és más baráti rendezvények

Legénybúcsút, születésnapi bulit vagy más baráti összejövetelt szervez? A csapat eltölthet pár órát egy brit ex-kommandóssal és a magyar kollégáival, akiktől a résztvevők sokat tanulhatnak. Az instruktorok személyre szabott képzést tartanak: a csapat tagjai fekete overallban, maszkban és a valódi fegyverek szakasztott másaival a kézben foglalhatnak el egy épületet, vehetik fel a harcot a terroristákkal, vagy szabadíthatnak ki egy túszt akár az igazi kommandósok!

 A képzéssel kombinált játék program tartalmazza az alapvető kommandós, épületharc elemeinek oktatását, különféle szituációk gyakorlását és kivitelezését (pl.: túszszabadítás), valamint különféle komplex és szórakoztató játékokat. A feladatok végrehajtásához elengedhetetlen az állandó és tudatos kommunikáció, a csapatmunka és a részfeladatok elosztása.

Amennyiben a társaság csak játszani szeretne, természetesen az is megoldható.

Felszerelésbérlés esetén korlátlan számú lövedéket biztosítunk.

Legénybúcsúk alkalmával nagy sikere szokott lenni a "pikáns túszszabadítás" extra programnak.

Airsoft CQB

A háborús övezetekben és a kiképzéseken szerzett tapasztalatot felhasználtuk a CQB játékok széles tárházának kialakításánál.
Airsoft másképpen: “The game you always played, the way you never played it before!”

Lézerharc

A lézerharc egy szimulációs csapatjáték, amelyet infralézer puskákkal játszanak. A játék legnagyobb előnye, hogy teljesen fájdalommentes, nem kell hozzá védőfelszerelést viselni, nem árthat a látásnak és még zavaró kábelek sincsenek a játék közben. A lézer puska könnyű, kezelése egyszerű, használata néhány perc alatt elsajátítható. A lézerharc fejleszti a stratégiai gondolkodást és az együttműködést, a konzol játék közben megtapasztalt élményt lehet átélni, ám itt a játékos a valóságban és nem a virtuális pályán mozog. Éld át Te is a lézerharcot fájdalom és veszély nélkül egy valós szimulációs helyszínen, ahol speciális alakulatok is gyakorolnak!

Oktatás

Airsoft csapatoknak személyre szabott képzést tartunk. A legfeljebb 20 fős csapatok számára profi oktatók segítenek a kitűzött cél elérésében.

Catering

Igény esetén a rendezvényeken különféle étel, illetve italfogyasztást tartalmazó csomagból is lehet választani.

UA-15849741-1