Csapatépítés legtökéletesebb helyszíne

on .

Akik megunták a hétköznapok egyszerűségét, egy kis extrémitást keresnek, kihívást.... nos nekik ajánljuk magunkat :)

8 főtől egészen 200 főig tudunk rendezvényeket lebonyolítani. Magyarország legnagyobb ( 2200 m2 ) fedett és speciálisan megépített CQB pályája. Különféle épületek, gépkocsik, hang és fényefektek - jelenleg 3 füstgép üzemel - várják az ide látogatókat. Programjainkban, játékainkban elsősorban a csapat azon belül a csoport kommunikációt, az együtt végrehajtott feladatokat preferáljuk. Képzéseink során nem csak arra tanítjuk meg a hozzánk érkezőket, hogy hogyan tartsák a fegyver replikákat, miként célozzanak és találják el a kiszemelt célt, hanem a közös taktikai mozgást a fedezékek használatát is. 

A csapat építés lényege számunkra az, hogy a kiadott feladatot a lehető leggyorsabban minél kevesebb veszteséggel együttesen végre tudják hajtani. Az airsoft játék során egy rossz döntésnek azonnal visszaható ereje van BB formájában. Az airsoft játékot éles fegyverek replikáival játsszák, ezek 6 mm átmerőjű műanyag golyókat lőnek ki.

A csapatépítés során amennyiben nem rendelkeztek felszereléssel nem probléma, mivel jól felszerelt fegyverszobánkban minden megtalálható ( kesztyű, overál, balaklava, arcvédő, különböző fegyverek replikái: AK, MP4, MP16-MP4, MP5, SCART, SIG, G36 )

 

UA-15849741-1