“Szeretem az airsoft-ot!” – videopályázat VÉGEREDMÉNY

on .

Az Airsoft Arena harmadik születésnapja alkalmából videopályázatot hirdettünk. A pályázat címe: “Szeretem az airsoft-ot!”.

Köszönjük a szavazatokat!

- Az első helyet “Shotinak” azaz BENCÉNEK ítéltük a videóért, ami arról szól, hogy mit is ad nekünk az airsoft
- A második helyezett pedig KOJAK videója a jövőről, amikor nekünk már nem is kell szaladgálni a pályán, csak a saját készítésű robotjaink lövik egymást

NAGY KÖSZÖNET A VIDEÓKÉRT! GRATULÁLUNK!

Ha valaki nem látta volna, a videókat itt nézheti meg:
Shoti: http://www.youtube.com/watch?v=udvcCDR_a9w

Kojak: http://www.youtube.com/watch?v=d1jPIltOH1Q

A youtube-on közzétett pályamunkák linkjét az This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. címre várjuk 2013. május 31-ig. A beérkező pályamunkákat folyamatosan fogjuk postolni az Airsoft Arena Facebook oldalán. A videókat szabadon tovább lehet osztani, a hét legtöbb lájkot kapott videó közül fogjuk kiválasztani az első három helyezettet.

A díjak:

Első díj: egy KJ Works Glock 32 GBB airsoft pisztoly a Fegyvernepper airsoft üzlet és szerviz felajánlásában
 Második díj: egy darab 15.000 forint értékű Airsoft Aréna bérlet, melyet a nyertes szabadon felhasználhat az Airsoft Aréna által rendezett nyilvános játékokon

Az Airsoft Aréna videopályázat 2013 részvételi szabályai:

1. Az alsó korhatár 16 év
 2. A videokat a youtube-on kell közzétenned (a pályamunkáknak meg kell felelnie a youtube szabályzatának)
 3. A pályamunkák címe: Szeretem az airsoft-ot! – Airsoft Arena (a youtube-ra ezzel a címmel kell feltölteni a videot)
 4. A video hossza min. másfél, maximum 3 perc.
 5. A video első három másodpercében a következő szövegnek kell megjelennie:

“Az airsoft játékosok nem képviselnek semmilyen katonai vagy félkatonai szervezetet, politikai, vallási vagy etnikai csoportot. Az airsoft a paintballhoz hasonló biztonságos, erőszakmentes stratégiai-taktikai játék, melyet törvénytisztelő állampolgárok százezrei űznek világszerte. Az airsoft nem kívánja a háborút, a fegyveres konfliktusokat dicsőíteni, nem a valóságot szimulálja – csupán egy játék. Az airsofteszközök olyan országokban is szabadon birtokolhatók, ahol a legszigorúbb szabályozás alá esik a fegyvertartás.” – Wikipédia

6. A video záróképe három másodpercig megjelenítve kizárólag az Airsoft Aréna és a Fegyvernepper logók (letölthető erről a linkről)

7. A video időtartamának legalább felében a cselekmény az Arénában történjen.

8. Nyeremények:

Első díj: egy darab GBB airsoft pisztoly a Fegyvernepper airsoft üzlet és szerviz felajánlásában
 Második díj: egy darab 15.000 forint értékű Airsoft Aréna bérlet, melyet a nyertes szabadon felhasználhat az Airsoft Aréna által rendezett nyilvános játékokon
 Harmadik díj: egy darab 5.000 forintos vásárlási utalvány, melyet a Fegyvernepper airsoft üzletben és szervizben használhat fel a nyertes.

A nyereményeket a nyerteseknek 2013. június 30-ig kell átvenniük, az Airsoft Aréna bérletet és a Fegyvernepper vásárlási utalvány 2013. december 31-ig lehet felhasználni.

9. Az legjobb 7 video kiválasztása az Airsoft Arena Facebook oldalán (http://www.facebook.com/airsoftarena) történik. Az itt és csak itt megosztott videókra érkezett lájkok száma dönti el, hogy melyik videó kerül be a legjobb 7-be. A 7 legjobb video közül az Airsoft Arena választja ki az első három helyezettet.

Az Airsoft Aréna fenntartja a jogot, hogy azokat a videókat, melyek sértik az 5. pontban feltüntetett, vagy bármilyen szempontból az Airsoft Aréna érdekeit, kizárja a versenyből. A pályázaton nevezett videókat az Airsoft Aréna szabadon felhasználhatja a későbbiekben.

UA-15849741-1