Airsoft tréningek az Arénában!!!

.

Az Airsoft Aréna elindította tréningjeit azok számára akik kicsit tanulni szeretnének. A képzések során profi szakemberek segítik mind a fegyver ( replika ) kezelést, tartást, célzást, mind a taktikai elemek kivitelezését ( fedezékek használatát, egyedül- társsal - csapattal való taktikai mozgást ).

A képzések célja elsősorban az, hogy olyan képzettséget tudjunk átadni, amivel sokkal jobban tud felhasználója érvényesülni a játékok során ezáltal élvezetesebb lesz számára az airsoft játék.

Képzéseinkre az airsoftarena@gmail.com email címen lehet jelentkezni szabad helyek függvényében!

Minden eseményünk, rendezvényünk a Facebook oldalunkon az események menü alatt megtalálhatóak.

pár kedvcsináló videó:

https://www.facebook.com/airsoftarena/videos/515340962262106/

https://www.facebook.com/airsoftarena/videos/415185735982860/  

Gyere! Csapj bele!

.

Gyere! Csapj bele!


Az Aréna elhivatott abban, hogy a hozzánk járó játékosok mosolyogva érkezzenek és jó élményekkel távozzanak. Az eltelt egy év alatt megállapíthatjuk, hogy rengeteget fejlődtetek! Játék felfogásban, helyezkedésben, szituációk gyors felismerésében, találat megadásban ( jó, ez nem mindenkinek megy... ), fegyver- kezelésben. Örömmel vesszük, amikor Ti kezdeményezitek a BB limitet, sőt olyan játék ötleteket hoztok, ahol a lehetetlen a szint :)
Mi továbbra is maradunk az a hely, amit elsősorban a játék tisztasága, a feladatok nehézsége jellemez és egy baráti légkör vesz körbe.

Használt fegyverek az Arénában!

.

Karabélyok, géppisztolyok:

2018 08 30
Specna Arms SA-B11 URX SAEC (SAEC rugócserélős rendszer) + Theta Optics 551 holo sight védőráccsal + Specna Arms high-cap tár + VFC QRS stock + GFA 1-point bungee sling + SHS tárcsás CNC hop-up kamra + MADBULL kék hop-up gumi + ELEMENT KX1A lámpa
akkumulátor nincs.
Ára: 75.000.-Ft

2018 08 30

 MP40 Schmeisser géppisztoly

Anyaga : Fém illetve ABS, 


A német Schmeisser géppisztoly igen élethűre sikerült airsoft replikája. Anyagfelhasználást tekintve a tokozás fém elemei acéllemezből készültek illetve az élesről ismert bakelit elemeket a gyártó szimpla ABS műanyagból reprodukálta. A fegyver mellé mellékelt fém tár 50BB befogadására alkalmas. 

Teljesen új, dobozával, akkumulátor nélkül: 27.000.-Ft

 2018 07 30

ARES Amoeba AM-013 (Dark Earth) + MRO RED DOT + ANGLED GRIP Belső fejlesztés: ProWin Prec. Hop Up kamra Maple Leaf 60 deg. sárga Hop Up gumi Maple Leaf Omega lenyomó SHS cylinder M110 rugó Rendkívül szép lő képpel és 50-60m célzott lő távval rendelkezik, stabil 360fps. Külső kiegészítők: MRO 1x25 Red Dot AFG-2 angled foregrip Battery Extension (Nagyobb akkumulátor tartó) TOVÁBBI KÉPEKET PRIVÁTBAN TUDOK KÜLDENI A SZABÁLYZAT MIATT. A képeken látható összes kiegészítő jár a replika mellé, kivéve fegyverlámpa ami nem megvásárolható.  Nagyon szép állapotban van, egy új replika vásárlása miatt válnának meg tőle. 100.000

Pisztolyok:

2018 08 30.

WE Hi Capa 5.2K  +1 tár, 30 BB, green gas, belső elsütő cserélve, valszeg fuvókacsere kell, kellő szilikon minden gém előtt mert különben akad a szán (fúvókához lehet köz) amúgy nagyon jó kis stukker. Összesen 35.000.-Ft

Modul 1 képzés!

.

 

Modul 1 képzés az Arénában!!!

2018. 07. 07.
kapunyitás 08 00
kezdés 09 00
kapuzárás 14 00

témák:


fegyverkezelés: helyes felszerelés elhelyezés, pisztoly kezeléstechnika

mozgástecnika: gyors pillantás, szeletelés, kereszt - horog mozgás, helyes helyzet felismerés, páros mozgástecnikák ( ajtón bejutás, ki- befordulások, egymás fedezése )

regisztrálni a szabad helyekre az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen lehet!
Képzésre maximum 20 főt tudunk beengedni.
A képzés ára 9500.- Ft.

Ajánlott felszerelés:
szemvédelem, gépkarabély 2 db tárral + tok, pisztoly 2 db tár + tok, kb 1000 db BB.

A képzésen 3 tréner vesz részt, akik magas szakmai múlttal rendelkeznek. Bevetési tapasztalatokra építve, szituációs tréningen sajátíthatja el a résztvevő a helyes mozgást, technikát, fegyverkezelést.

csoportos csomagok

.

Üdvözlet mindenkinek!

 

Mivel jön a nyár, gondoltuk csoportos csomagokat készítünk számotokra!

Alap csomagunk 10 főnek 65.000.-Ft

Tartalma:

KORLÁTLAN BB ( lőszer ) felhasználás

felszerelés: Overál, kesztyű, balaklava, arcvédő, fegyver

3 órás program 2 óra tiszta játékidővel!

Érdemes váltás ruházatot magatokkal hozni, mivel a játék során kimelegedhettek, megizzadhattok.

 

Prémium csomagunk 10 főnek 86.000.-Ft

 

Tartalma:

KORLÁTLAN BB ( lőszer ) felhasználás

felszerelés: Overál, kesztyű, balaklava, arcvédő, fegyver

4 órás program, benne 1.5 órás kommandó képzés, mely során bepillantást adunk a speciális erők világába, valamint 1.5 óra tiszta játékidő!

Érdemes váltás ruházatot magatokkal hozni, mivel a játék során kimelegedhettek, megizzadhattok.

 

 

Osztálykirándulás, csapatépítés

.

Tanárnők, Tanárok, Osztályfőnökök  figyelmébe!

 

Lassan itt az év végi osztálykirándulás időpontja! Amennyiben Budapestre jönnek a sok kultúrprogram mellett egy kis játékot, sportot is tartalmazzon a közös foglalkozás.

 Látogassanak el hozzánk, Magyarország legnagyobb épített fedett CQB pályájára! A Brit Királyi Haditengerészet Különleges Alakulatánál és az Egyesült Királyság Ejtőernyős Ezredében szolgált a cég alapítója több mint 11 évig. Az ott szerzett kiképzési tapasztalat segítette abban, hogy az Arénát olyan módon építsük meg, ami lehetővé teszi, hogy jelenleg a BRFK, a TEK, a NAV, az ENSZ Menekültügyi Főbiztosságának állományát, valamint több magánszervezet tagjait is oktatni tudjuk, valamint nálunk képzéseket tartsanak. Éld át Te is a lézerharcot fájdalom és veszély nélkül egy valós szimulációs helyszínen, ahol speciális alakulatok is gyakorolnak!

Amennyiben a csoport életkora eléri a 16 évet és szülői nyilatkozattal is rendelkeznek, úgy kipróbálhatják magukat éles fegyverek replikáival, szigorú szabályok betartása mellett.

Korosztálytól függetlenül mindenkinek ajánljuk a Lézerharcot.

A lézerharc egy szimulációs csapatjáték, amelyet infralézer puskákkal játszanak. A játék legnagyobb előnye, hogy teljesen fájdalommentes, nem kell hozzá védőfelszerelést viselni, nem árthat a látásnak és még zavaró kábelek sincsenek a játék közben. A lézer puska könnyű, kezelése egyszerű, használata néhány perc alatt elsajátítható.

A lézerharc fejleszti a stratégiai gondolkodást és az együttműködést, a konzol játék közben megtapasztalt élményt lehet átélni, ám itt a játékos a valóságban és nem a virtuális pályán mozog.

A játék végén kérd a statisztikát, amely tartalmazza az egyéni és a csapat eredményeket (ki mennyit lőtt, mennyit talált, hány találatot kapott).

Airsoft fegyverek szervíze

.

Sziasztok!

 

Április 1-el szervizes kollégánk is van!!!

Ha bajod van a fegyvereddel, hozd be mikor jössz pl. játszani, felvesszük mi a baja, másnap már foglalkoznak is vele!!!

 

Minden egy helyen!!!

.

Sziasztok!

Magyarország legnagyobb épített fedett CQB pályája vár benneteket! Gyertek és próbáljátok ki magatokat ott, ahol a legjobbak is tréningeznek!!!

Kövessetek Facebook oldalunkon minket nap mint nap!

Folyamatosan megtaláltok videókat : https://www.facebook.com/pg/airsoftarena/videos/?ref=page_internal

Képeket: https://www.facebook.com/pg/airsoftarena/photos/?ref=page_internal

Eseményeket: https://www.facebook.com/pg/airsoftarena/events/?ref=page_internal

Az általunk rendezett eseményekre a regisztráció a facebook oldal, esemény felületén az ott leszek jelzéssel megoldható!

 

Nincs felszerelésed? Nem probléma! 60 főre azonnal tudunk ruházatot, védőfelszerelést és fegyvert is adni!

Gyertek! Rendezzétek nálunk a leány- és legénybúcsúztatást, csapatépítést, szülinapi bulit!

Lézerharc is elérhető áprilistól az Arénában! 5000.-Ft /3 óra / fő ( a rendezvényre minimálisan 10 fő jelenléte kötelező )

érdeklődni : Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Egy kis videó az Arénából

.

Sziasztok!

 

Az Aréna életében új időszámítás indult, egyre többen jártok hozzánk és egyre többen készítetek élményeitekről videót.

Amit most megosztunk élményvideót oldalunkon, jól mutatja a pálya adottságait, benne rejlő játék lehetőségeket :) Gyertek és próbáljátok ki magatokat ;)

Video itt:

Airsoft Aréna CQB fight

Továbbra is várjuk játékosaink videóit email címünkre vagy facebook oldalunkra küldve.

Mindenkinek további szép napot!

Lézerharc az Airsoft Arénában!

.

Lézerharc az Airsoft Arénában!

lézerharc

A lézerharc egy szimulációs csapatjáték, amelyet infralézer puskákkal játszanak. A játék legnagyobb előnye, hogy teljesen fájdalommentes, nem kell hozzá védőfelszerelést viselni, nem árthat a látásnak és még zavaró kábelek sincsenek a játék közben. A lézer puska könnyű, kezelése egyszerű, használata néhány perc alatt elsajátítható.

A lézerharc fejleszti a stratégiai gondolkodást és az együttműködést, a konzol játék közben megtapasztalt élményt lehet átélni, ám itt a játékos a valóságban és nem a virtuális pályán mozog.

A Brit Királyi Haditengerészet Különleges Alakulatánál és az Egyesült Királyság Ejtőernyős Ezredében szolgált a cég alapítója több mint 11 évig. Az ott szerzett kiképzési tapasztalat segítette abban, hogy az Arénát olyan módon építsük meg, ami lehetővé teszi, hogy jelenleg a BRFK, a TEK, a NAV, az ENSZ Menekültügyi Főbiztosságának állományát, valamint több magánszervezet tagjait is oktatni tudjuk, valamint nálunk képzéseket tartsanak. Éld át Te is a lézerharcot fájdalom és veszély nélkül egy valós szimulációs helyszínen, ahol speciális alakulatok is gyakorolnak!

A játék végén kérd a statisztikát, amely tartalmazza az egyéni és a csapat eredményeket (ki mennyit lőtt, mennyit talált, hány találatot kapott).

HD Video:

https://www.youtube.com/watch?v=SPoP2v331QI&t=133s

Előzetes bejelentkezés szükséges

5000 Ft/ fő/ 3 óra, minimális létszám 10 fő

Születésnapra, családi rendezvényekre, legény-leány búcsúra, céges csapatépítésre.

A helyszínen ingyenes parkolási lehetőség áll rendelkezésre. Váltóruházat ajánlott.

UA-15849741-1